Osobno preuzimanje u skladištu
Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Osobno preuzimanje proizvoda je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave. Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da obavezno prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje. Ponesite sa sobom osobni dokument.
Preuzimanje u skladištu: Rimski put 11e, 10360 Sesvete, radno vrijeme: pon-pet: 08:00-16:00h ili na skladištu uvoznika uz prethodni dogovor. Cjelovitost paketa potvrđuje se vizualnim pregledom paketa od vanjskog oštećenja, a moguća unutarnja oštećenja su predmet reklamacije.

Jamstveni list, deklaracije i dostavnica su dokumenti koje dobivate prilikom isporuke robe, a Račun šaljemo na Vašu e-mail adresu. Mreža, to jest popis ovlaštenih servisera po gradovima sa kontaktima se nalazi na jamstvenom listu.

CIJENE DOSTAVE: (Ukoliko nije naznačena Besplatna dostava uz proizvod. Usluga nošenja na katove se naplaćuje.)
CARGO distribucija; Veliki kućanski aparati/Bijela tehnika;
Zagreb dostava sa unosom u stan (do 5.kata ako nema lifta) za artikle do 100kg = 150,00 kn/artikl
Dostava do stambenog objekta za artikle iznad 100kg na području grada Zagreba (Side by side hladnjaci i slično) = 299,00 kn/artikl 
Na području grada Zagreba odvozimo vaš stari aparat (vezano uz uslugu unosa u stan) ukoliko novi kupite kod nas.

Dostava do stambenog objekta;
Zagrebačka županija = 150,00 kn/artikl
Kontinentalni dio RH = 299,00 kn/artikl
Otoci = 399,00 kn/artikl

PAKETNA distribucija; Mali kućanski aparati/Multimedija/Informatika;

Mali paket do 30kg = 50 kn/kom. (Otoci = 75 kn/kom.)
Mini paket do 2kg = 30 kn/kom. (Otoci = 55 kn/kom.)

Cijena dostave uvećat će ukupan iznos odabranih artikala i činit će ukupnu cijenu narudžbe. Kupac sam mora osigurati dostavu robe u svoj stan ili kuću, stoga provjerite dostupnost prilaza dostavnog vozila te moguće prepreke pri prenošenju robe do željene prostorije u Vašem domu. Ukoliko ste u zgradi bez lifta ili lift nije u pogonu, uz cijenu dostave, nošenje se naplaćuje dodatno za aparate te za side by side hladnjake po dogovoru na području Zagreba. Kupac treba jasno naznačiti na kojem se katu nalazi stan te da li zgrada posjeduje lift dovoljno velik za prijevoz naručenog proizvoda. Isporuke za Zagreb se vrše radnim danom, a po potrebi i subotom, ostali dio Hrvatske samo radnim danom. Isporuke se vrše od 8:00–16:00 sati. Potvrdu isporuke kao i rok isporuke dobiti ćete pismenim ili usmenim putem ubrzo nakon primitka narudžbe te primljene uplate odnosno njene autorizacije.

Uslugu dostave nam vrše vodeće tvrtke za logističke usluge;
MAIL BOXES ETC. (i njihovi ugovoreni partneri; ups, dpd, TNT, FedEx, GLS, Hrvatska Pošta) Intereuropa d.o.o., M SAN GRUPA d.d., a na području grada Zagreba tvrtka Labaš promet d.o.o..
Prilikom definiranja isporuke molimo definirajte moguće termine primitka robe. Kada se isporuka vrši za ostatak RH dostava se vrši do stambenog objekta. Dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom se dostava vrši na najbližoj točki na kojoj je istovar moguć. Npr. ukoliko postoje stepenice putem kojih nije moguća dostava rudlama ili viljuškarom, dostavljač ima pravo dostaviti proizvod samo do tih stepenica. U slučaju manjih otoka, dostava se vrši do najbliže luke. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji ih je dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik je obvezan prilikom preuzimanja proizvoda potpisati dostavnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako korisnik, nakon što je pošiljka poslana, u očekivanom vremenu ne primi pošiljku ili obavijest o isporuci, poželjno je da o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke, ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju naručenih proizvoda korisnik ne pošalje pismenu primjedbu na isporučene proizvode, smatra se da je pošiljka propisno isporučena.
U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera - koje je isti vratio Bijela-tehnika Internet prodavaonici bez isporuke kupcu i sl.) Smart trade d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenske proizvode korisniku u najkraćem roku. Smart trade d.o.o. zadržava pravo neisporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu. Ako sumnjate u oštećenje pošiljke obavezno napravite s dostavljačem reklamacijski zapisnik na licu mjesta. Zapisnik se mora napraviti prilikom preuzimanja, naknadno se reklamacije neće prihvatiti ako je oštećenje bilo vidljivo na ambalaži prilikom preuzimanja! Pošiljku možete i odbiti preuzeti te će se ona vratiti natrag pošiljatelju (Smart trade d.o.o.), a dokument o preuzimanju proizvoda ne potpisujete. Ako odbijete preuzimanje molimo da nas o tome obavijestite telefonom ili e-mailom, a mi ćemo Vam osigurati novi proizvod u najbržem mogućem roku! Ujedno upozoravamo da se lošom manipulacijom u transportu proizvod može razbiti, a da sama ambalaža ostane neoštećena. Izgled neoštećene ambalaže nije garancija da je dostavljen neoštećen proizvod. Ukoliko potpišete preuzimanje robe bez primjedbi, a oštećenje se naknadno uoči, dostavne službe neće preuzeti odgovornost za oštećenja i svaku takvu reklamaciju za naknadno utvrđena oštećenja oni odbacuju kao neosnovanu! Ako se radi o skrivenom oštećenju, a pošiljku ste zaprimili (unutar aparata, vanjska oštećenja ispod ambalaže…) ambalažu nemojte rastrgati i baciti! Sačuvajte originalnu ambalažu radi provjere iste na dijelu fizičkog oštećenja. Slikajte ambalažu te nam pošaljite slike zajedno s brojem računa, serijskim brojem uređaja i Vašim kontakt mobitelom na info@bijela-tehnika.com Ukoliko se ustanovi da je ambalaža oštećena na dijelu gdje je oštećeni aparat, reklamacija neće biti uvažena, jer se je oštećenje trebalo uočiti prilikom preuzimanja robe.

Napomena: Ukoliko proizvod koji kupac naruči sadrži granit, siligranit, staklo, kamen ili sličan lomljiv materijal, OBVEZAN JE OTVORITI ambalažu proizvoda i uvjeriti se da proizvod nije polupan / potrgan / razbijen / oštećen. Kupac ima pravo i dužnost provjeriti proizvod prije samog preuzimanja (bilo da se radi o vlastitom preuzimanju proizvoda na skladištu, poslovnici ili dostavi).

Jamstveni list, deklaracije i dostavnica su dokumenti koje dobivate prilikom isporuke robe, a Račun šaljemo na Vašu e-mail adresu. Mreža, to jest popis ovlaštenih servisera po gradovima sa kontaktima se nalazi na jamstvenom listu.

Cjelovitost paketa potvrđuje se vizualnim pregledom paketa od vanjskog oštećenja, a moguća unutarnja oštećenja su predmet reklamacije. Dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala. Mogućnost dostave odnosi se samo na RH.

Raspored dostava na otoke RH - važeći od 15.08. – 01.06. – ZIMSKI period
Raspored dostave po otocima Dalmacija
BRAČ > SUBOTOM MLJET > SUBOTOM u roku 10 radnih dana HVAR > SUBOTOM ŠOLTA > SUBOTOM u roku 10 radnih dana VIS > SUBOTOM u roku 10 radnih dana KORČULA > SUBOTOM UGLJAN > SUBOTOM PAŠMAN > SUBOTOM DUGI OTOK > SUBOTOM u roku 10 radnih dana PAG > PETKOM PELJEŠAC > SUBOTOM MURTER, ČIOVO, VIR > DOSTAVA UNUTAR 48 SATI
Raspored dostave po otocima Primorje
KRK > DOSTAVA UNUTAR 48 SATI CRES, LOŠINJ > ČETVRTKOM RAB > UTORKOM

Raspored dostava na otoke RH - važeći od 01.06. - 15.08. – LJETNI period
Raspored dostave po otocima Dalmacija
BRAČ > SRIJEDOM, SUBOTOM MLJET > dostava u roku 14 dana-SUBOTOM HVAR > SRIJEDOM, SUBOTOM ŠOLTA > dostava u roku 14 dana-SUBOTOM VIS > dostava u roku 14 dana-SUBOTOM KORČULA > SRIJEDOM, SUBOTOM UGLJAN > SUBOTOM PAŠMAN > SUBOTOM DUGI OTOK > SUBOTOM PAG > PETKOM PELJEŠAC > SRIJEDOM, SUBOTOM MURTER, ČIOVO, VIR > dostava u roku 48 sati
Raspored dostave po otocima Primorje
KRK > dostava u roku 48 sati CRES, LOŠINJ > ČETVRTKOM RAB > UTORKOM

Napomena:
• Pošiljka treba biti u skladištu minimalno dva dana prije dana dostave. (Ako je dostava u četvrtak, pošiljka mora biti na skladištu Zagreb najkasnije u utorak). • Ukoliko je subota državni blagdan, dostave se obavljaju prvi slijedeći radni dan.
Na sljedeće otoke nema isporuke dostavnim vozilima: Lastovo, Iž, Prvić, Šipan, Koločep, Zlarin, Lopud, Silba, Vrgada, Krapanj, Molat, Ist, Susak, Drvenik Veli, Olib, Kaprije, Žirje, Ilovik, Rava, Unije, Premuda, Drvenik Mali, Sestrunj, Zverinac, Rivanj, Biševo, Ošljak, Vele Srakane, Kornat, Male Srakane, Sveti Andrija. Preuzimanje od strane kupca se vrši na trajektu u dolaznoj trajektnoj luci, prema dogovoru i ovisno o redu vožnje trajekta/broda.


VSC Pro+ Internet Prodaja   Online prodaja